Wie ben ik?

Mijn naam is Pia Duijkers, moeder van 4 fantastische inmiddels volwassen kinderen.

Na jaren o.a. in de gezondheidszorg te hebben gewerkt en in het speciaal onderwijs, kijk ik over mijn schouder terug en kan ik niet anders constateren, gewerkt te hebben in veel verschillende disciplines waarin de mens centraal staat.

Het menselijk lichaam vind ik boeiend en fascinerend, vooral het functioneren, de mogelijkheden en de psychologische achtergronden achter blokkades en fysieke klachten. Elk lichaam vertelt zo zijn eigen verhaal.

Met mensen mogen werken ervaar ik dan ook als een groot cadeau. Ik voel me dankbaar en word blij als ik zie/voel wanneer mensen geraakt worden en ik getuige mag zijn als beperkende gedachten, gevoelens en gedrag worden losgelaten. Ik ben blij met de inspiratiebron die zij in mijn eigen leven mogen zijn.

Naast verschillende massage opleidingen en cursussen, heb ik de 4 jarige healing-,reading opleiding bij Mens en Intuïtie in Amersfoort gevolgd, Reiki master en voetreflexmassage bij de BER.

Mensen zeggen over mij dat ik integer ben, met aandacht, respect en zachtheid goed kan luisteren.

Als ieder ander mens vergeet ook ik wel eens dat het einddoel niet het belangrijkste is, maar het onderweg zijn. In ieder geval mag je er zijn zoals je bent. Kwetsbaar en eerlijk op zoek naar jezelf. In die ontmoeting ontstaat ruimte voor ontspanning en acceptatie.